Particulier

De specialist in het Waasland als het gaat over verkeersrecht, echtscheidingen, alimentatie / onderhoudsgeld, verblijfsregelingen, huurgeschillen, rechtsbijstand, schadedossiers, …

Zoek je een gedreven advocaat met grondige juridische kennis die u zal bijstaan en uw belangen zal behartigen bij uw echtscheiding, bij procedures voor de politierechtbank en de vrederechter, … één adres: Cédric Dossche – jouwadvocaat.be

U zoekt gespecialiseerde begeleiding, hulp en bemiddeling in personen- en familierecht, in de begeleiding van uw echtscheiding, … Meester Cédric Dossche zoekt samen met u naar de beste oplossing.

U ontving een dagvaarding (pro justitia) om te verschijnen voor de politierechtbank, het vredegerecht of de rechtbank van eerste aanleg?

 Te snel gereden? Overtreding begaan? Doe beroep op Cédric Dossche, advocaat verkeersrecht in Beveren. Dit kan GRATIS via uw rechtsbijstand /  verzekering. Maak snel een afspraak en hoor of het ook voor u gratis kan.

 

Particulieren kunnen bij jouw advocaat terecht voor alle mogelijke vragen, adviezen en procedures inzake :

  • personenrecht, familierecht en jeugdrecht (echtscheiding, alimentatie / onderhoudsgelden, verblijfsregeling, procedures voor de Familierechtbank)
  • huurrecht (procedures voor de Vrederechter, woninghuur en handelshuur)
  • verkeersrecht, zowel strafrechtelijke verdediging als het vorderen van een schadevergoeding, b.v. voor lichamelijke schade (procedures voor de Politierechtbank). Dit kan GRATIS via uw rechtsbijstand / verzekering. aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht (schadegevallen)
  • contractenrecht (opmaak en nazicht van overeenkomsten)
  • bouwrecht
  • strafrecht (procedures voor de Raadkamer en/of de Correctionele rechtbank)

Wenst u meer informatie ? U kan mij steeds bereiken op :